Πληροφορίες: +302551084914

Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα μας έχουν την εγγύηση ποιότητας και πιστότητας της εταιρείας μας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που παραλάβατε, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 15 ημερών (Ημερολογιακές) από την ημέρα παραλαβής τους.

Πιστεύουμε στην σωστή και καλή επικοινωνία με τον πελάτη και στην απόλυτη εξυπηρέτηση του. Εάν σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302551084914 ή μέσω Mail στο info@symmetry-living.com και θα σας αντικαταστήσουμε τα προϊόντα ή θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας σε 4 εργάσιμες μέρες.

Ο καταναλωτής μπορεί να αποσυσκευάσει τα προϊόντα στο βαθμό τον οποίο χρειάζεται για να ελέγξει αν το προϊόν είναι αυτό που επιθυμεί και να διαπιστώσει τυχόν προβλήματα. Είδη ελαττωματικά ή προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία μπορούν να επιστραφούν μέχρι και δύο χρόνια από την ημερομηνία του τιμολογίου/απόδειξης και θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την συνεργαζόμενη εταιρία courier.

*Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ελατομματικό και είναι αυτό που έχει παραγγελθεί τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν χρησιμοποιήσετε την συνεργαζόμενη εταιρία courier τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και σε περίπτωση που αποσταλούν με έξοδα παραλήπτη το δέμα δεν θα γίνει αποδεκτό και θα επιστραφεί απο την courier.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα: επιστρώματα κρεβατιού, επιστρώματα μαξιλαριού και μαξιλάρια ύπνου για την προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα θα γίνετε στην ίδια κάρτα και σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα σε συνεννόηση με τον πελάτη για μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας συμβουλέψει. Στην περίπτωση πληρωμής με Paypal η επιστροφή θα γίνετε στο ίδιο email αποστολής των χρημάτων. 

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο +35796813033 ή ηλεκτρονικά στο info@symmetry-living.com έχοντας στην διάθεση σας το αριθμό παραγγελίας.

Αποστολές

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-4 εργάσιμες με την συνεργαζόμενη courier και ή χρέωση καθορίζεται με βάση τα κιλά της παραγγελίας σας. Δείτε τους παρακάτω πίνακες:

Αποστολές εντός Κύπρο:

ΤύποςΚόστος
0-5kg 5€
5kg-10kg 10€
10kg-19kg 20€
20kg-30kg 30€

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με τις συνεργαζόμενες courier κατά την διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 17:00. Παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 12:00μμ θα επεξεργάζονται την ίδια ημέρα.

*Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβετε τα προϊόντα από το γραφείο της συνεργαζόμενης courier εφόσον έχουν αποσταλλεί μέσα στις επόμενες 12 ημέρες από την ημέρα αποστολής και μας ζητήσετε να αποσταλλούν ξανά, θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής της 2ης αποστολής. 

*Καθυστερήσεις που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο της χώρας λόγω κακών καιρικών φαινομένων ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα στη μέρα παράδοσης.

/
Τήλου 4 Παλουριώτισσα 68100 Κύπρος Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com