Πληροφορίες: +302551084914

Τα ιδιαίτερα Morocco χαλιά

Τα ιδιαίτερα Morocco χαλιά

Ένα χειροποίητο χαλί Morocco είναι δημοφιλές σε πολλά στυλ διακόσμησης και προσελκύει πάντα με την πρωτοτυπία του. Και αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να ταιριάξει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο χάρη στον σχεδιασμό που έχει.

Αλλάζουμε τη Διακόσμηση του Σαλονιού

Αλλάζουμε τη Διακόσμηση του Σαλονιού

Η ωραία διακόσμηση σπιτιού επηρεάζει τη διάθεσή μας όλες τις ώρες που περνάμε σε αυτό, η ατμόσφαιρα που αποπνέει παίζει σημαντικό ρόλο αν είναι πολύ ευχάριστη. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε την αρμονία του χώρου σας και να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές για να πετύχετε ακόμα καλύτερη ισορροπία. Για μία ακόμη φορά με την πολυτέλεια του χρόνου μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τη στυλιστική εικόνα στο καθιστικό και το σαλόνι σας αλλά και να τη βελτιώσετε με πολλές μοντέρνες προτάσεις!

Vintage χαλιά σε νέο στυλ για το Φθινόπωρο

Vintage χαλιά σε νέο στυλ για το Φθινόπωρο

Τα vintage χαλιά προσθέτουν στυλ, άνεση, χρώμα και απαράμιλλη ποιότητα σε κάθε διακόσμηση. Είναι αρκετά τα χαρακτηριστικά αυτά που κάνουν ένα χειροποίητο χαλί σε στυλ vintage, την καλύτερη επιλογή για την διακόσμηση του χώρο σας.

Αλλαγή από Καλοκαιρινή σε Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Αλλαγή από Καλοκαιρινή σε Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Η αλλαγή εποχής είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να διαφοροποιήσετε τον χώρο σας με τρόπο που θα τον μεταμορφώσει. Η φθινοπωρινή διακόσμηση μπορεί να φέρει μια νέα εικόνα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, παρά να δημιουργήσει το συναίσθημα ότι το σπίτι σας αποχωρίζεται το καλοκαίρι. Η σκέψη για ανανέωση στην διακόσμηση είναι πάντα δελεαστική. Το αποτέλεσμα είναι επίσης αναζωογονητικό, καθώς παρατηρούμε και το εξωτερικό μας περιβάλλον να αλλάζει σε χρώματα και φως.

Items 1 to 4 of 18 total
Show per page
/
Τήλου 4 Παλουριώτισσα 68100 Κύπρος Αλεξανδρούπολη
+302551084914 info@symmetry-living.com