Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και κερδίστε 10% extra έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.

Αλλαγή από Καλοκαιρινή σε Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Αλλαγή από Καλοκαιρινή σε Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Η αλλαγή εποχής είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να διαφοροποιήσετε τον χώρο σας με τρόπο που θα τον μεταμορφώσει. Η φθινοπωρινή διακόσμηση μπορεί να φέρει μια νέα εικόνα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, παρά να δημιουργήσει το συναίσθημα ότι το σπίτι σας αποχωρίζεται το καλοκαίρι. Η σκέψη για ανανέωση στην διακόσμηση είναι πάντα δελεαστική. Το αποτέλεσμα είναι επίσης αναζωογονητικό, καθώς παρατηρούμε και το εξωτερικό μας περιβάλλον να αλλάζει σε χρώματα και φως.

3 Διακοσμητικά Στυλ για το Σπίτι σας

3 Διακοσμητικά Στυλ για το Σπίτι σας

Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και οι τάσεις που προτείνονται κάθε εποχή είναι αυτές που μας προσκαλούν σε μια δημιουργική διαδικασία ανανέωσης του χώρου μας και κατ’ επέκταση της διάθεσής μας. Οι προσωπικές σας επιλογές θα μεταμορφώσουν κάθε χώρο στο σπίτι σας -που εκτός από λειτουργικότητα- θα έχει την καλαισθησία και μια μοναδική φιλόξενη αύρα.

Πως να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο

Πως να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο
Η διακόσμηση εξωτερικού χώρου ξεκινάει με τις πρώτες ηλιόλουστες ημέρες και τη θερμοκρασία να αυξάνεται. Η φροντίδα και η περιποίηση στην βεράντα, στο μπαλκόνι ή στην αυλή ξυπνάει και πάλι τις ευχάριστες αναμνήσεις από στιγμές χαλάρωσης που έχουμε περάσει ως το ηλιοβασίλεμα.

Tropical Στυλ Διακόσμηση

Tropical Στυλ Διακόσμηση

Καθώς οι ζεστές μέρες πλησιάζουν όλο και περισσότερο, η επιθυμία για αλλαγή σε μια πιο φρέσκια και δροσερή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο του σπιτιού γίνεται όλο και πιο έντονη. Αφήστε τα φυτά, το πράσινο χρώμα και τα φυσικά υλικά να γίνουν η βάση για ένα tropical στυλ διακόσμησης που θα αναζωογονήσει την καθημερινότητά σας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Items 1 to 4 of 15 total
Show per page
/
Τήλου 4 Παλουριώτισσα 68100 Κύπρος Αλεξανδρούπολη
+35796813033 info@symmetry-living.com